M.Y. RECEPTY
...
...
...
...
Uvařenou rýži lze skladovat pouze několik hodin v pokojové teplotě. Pokud rýži sníte do 5 až 6 hodin, doporučujeme ji uchovávat teplou. Doporučujeme vyhnout se chlazení rýže, proto...
V Čechách se pomalu stává populární rýžovar na vaření rýže. Ale pozor! Pokud jste nenakoupili kvalitní rýžovar, doporučuji vařit rýži v hrnci vyrobeném z nerezové oceli. Lev...
Nanatsuboshi je pěstována exkluzivně na ostrově Hokkaidó, nejsevernější ostrov Japonska. Nanatsuboshi má pevná zrna, mírnou lepkavost a sladkost, lehkou texturu a velice osvěžující...
Milky Queen je nový druh rýže. Je velice podobná Koshihikari svojí lepkavostí, ale má nízký obsah bílkovin ve srovnání s jinými rýžemi. Její předností je, že se nekazí a zůstává si...
Tsuyahime je druh rýže, který se začal pěstovat v Yamagata prefektuře pouze před několika lety. Ale už se stal předmětem pozornosti mnoha lidí v Japonsku. Důvody jsou prosté - Tsuy...
Hitomebore rýže je nový druh rýže, který se začal pěstovat od roku 1991 v Miyagi prefektuře na severu ostrova Honshu. Do té doby se zde pěstovalo Sasanishiki, mnohem starší druh rý...
Yumepiriki je další druh rýže, která je velice populární v Japonsku a po dobu 13 let je řazena 特A, zaručující vysokou kvalitu, chuť a unikátní vlastnosti. Yumepiriki je pěstována v...