Kewpie Japonská Mayonnaise 500g
KEWPIE Majonéza chutná jako žádná jiná majonéza! Díky své bohaté a krémové struktuře které je dosaženo výrobou z vaječných žloutků
a jedinečné směsi octa, má tato majonéza ve stylu „umami“ osvěžující vůni a pikantní hloubku chuti.
- Vyrobeno pouze s vaječnými žloutky pro bohatší, pikantní chuť
- Ideálni na sushi, sandviče, do japonských omáček. - Oblíbená přísada mezi exkluzivními kuchaři - Vylepšete chuť jakéhokoli jídla - Žádná umělá barviva ani příchutě - Bez konzervantů - Bez kukuřičného sirupu s vysokým obsahem fruktózy
Kewpie japonská majonéza je unikátní reprezentativní výrobek japonské společností Kewpie a to už od roku 1925.
Je oblíbena po celém Japonsku poněvadž se chodí nejenom k sushi ale také k salátům, na sendviče a mnoha dalších nejenom
japonských pokrmů. Své tajemství vychází nejenom z použití kvalitních japonských surovin, ale také její samotnou výrobou.
Její unikátnost je svým bohatým obsahem vaječných žloutku. Tím se vytváří její jedinečná chuť. Majonéza KEWPIE obsahuje 4 žloutky
na 500 g. Proto je její chuť unikátní a stala se nepostradatelnou součástí každé japonské kuchyně.
Použití:
Kewpie majonéza je ideální při přípravě sushi, především maki sushi ale také nigiri sushi. Dále pak pro přípravu nebo dochucení salátů, při přípravě sandwichů nebo pomazánek různých druhů a to nejenom japonských pomazánek. Dále Kewpie majonéza je nepostradatelná při přípravě okonomiyaki nebo takoyaki. Je také ideální při přípravě omáček ke "karage" japonské smažené kuřecí nebo jiných jídel jako třeba "donburi" jako třeba "torimayo don" nebo "avocadomayo don". Ale dá se použít i na česká jídla do italské kuchyně nebo k opravdu čemukoliv.
Přísady:
Rostlinný olej (kanolový olej, sójový olej), vaječný žloutek, ocet, sůl, glutamát sodný, koření, přírodní aroma.
Obsahuje alergeny:
Sója, vejce, hořčice, lepek.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.